mmariappersson.blogg.se

Match

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma hos älskling och kollar på xfactor. Matchen slutade 3-3. Tyvärr kom vi inte till kvalplats...
Jag är trött så efter xfactor ska jag nog lägga mig. Skola imorgon och vi börjar klockan 9:20. Idag köpte jag ansiktstvätt i två olika förpackningar och Schampoo och balsam.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Somnade ungefär 03:30 inatt. Nu är klockan 9:00 och jag har vaknat= inte många timmars sömn..

I alla fall så träffade jag Amanda Wiberg, riktigt roligt! Vi var först hemma hos henne, sen ner och köra i byn. När alla andra drog hem så körde vi till Ystad, vi åt på Mc Donalds typ när dem stängde tillsammans med Kim, Albin, Rikk och Jonthe. För att det lanade hos Jonthe, så de skulle gå till dit, men det slutade med att jag och Amanda fick hämta de.

Idag ska jag åka med till Trelleborg och spela match mot Gislöv tror jag. Efter matchen ska jag förmodligen till Kim.nu ska jag läsa min nya Frida tidningen som jag köpte igår, därav bilden.

GÄSTER

Kategori: Allmänt

Gårdagen

Kategori: Allmänt


Igår var vi i Tomelilla vid halv tre efter skolan, då Kim och jag körde till Boan för att köpa spel till honom. Dem hade så klart inte spelet eller speltiden så vi kolla även om datashoppen och databutiken hade det. Men där var inga spel ens. Så vi tog bussen tillbaka till Ystad och där fick vi leta i två affärer för att hitta båda spealsakerna. När jag väl var hemma vid 17:00, så städade jag till 19:00, då övningskörde jag till Tomelilla med pappa för att hämta pizzor och för att hämta Amanda.

Igår kväll körde vi till Ystad med a-traktorn med andra vänner och roligt som vanligt hade vi. Det var så himla längesen vi var ute och körde. I alla fall så kom vi hem vid halv tre inatt. Somnade gott och vaknade vid typ 10:00 idag. Vi har ätit frukost idag och innan fick vi ett ryck och tog tåget till Ystad för att handla nagellack. Haha crazy girls :D. Ha det bra, bilden är på mig när jag städade igår.

FRIDAY

Kategori: Allmänt

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i väntan på historia lektionen och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men vi får helt enkelt se. Så här ser jag ut idag. Byxorna är från Boan faktiskt, 300kr. Skjortan från h&m, tror den kostade 199kr el 149kr. Tröja från Gina, 199kr.

Outfit 27/9-12

Kategori: Allmänt

Byxor, Cubus 299kr. Tröja, New Yorker 199kr. Skärp, JC 299kr. Smycken, från Bulgarien och mitt Tomas Sabo armband, sist men inte minst mitt oxxo-design halsband. Som inte synd på bilden.

INTERNATIONELLA SPRÅKDAGEN

Kategori: Allmänt

Idag började alla ettorna(tror det var alla) i aulan, för att lyssna och få information om olika språk. Lite rast och dans fanns även på schemat. Jag och mina så kallade kompisar, dem jag är med då. Vi gick och köpte ett skärp till mig istället för att dansa salsa.. I alla fall så kollade jag på skärpet igår, men tyckte att det var lite dyrt, 299 kr. Kollade om det fanns i Ystad på JC här och det gjorde det. Så då slog jag till ändå för att jag hittade inget annat. Jag bara älskar det.. Lunch vid tolv, europeisk middag. Vanliga lektioner efter lunch, då vi hade karaktär.
Åkte därefter med bussen till mormor och morfar och sedan med mamma hem därifrån. Åt, fixade grannens djur och sedan iväg till träningen. Nu ligger jag i sägen och ska sova(21:30). Inatt somnade vi inte förrän 12 och för mig är det försent, för jag somnade på Kims axel i aulan.. GODNATT

Outfit 26/7-12

Kategori: Allmänt

Mitt schema

Kategori: Allmänt

BIG BEN

Kategori: Allmänt

STUDIEDAG NUMMER 2

Kategori: Allmänt

Vaknade tillsammans med min prins vid tio tiden. Åt frukost och fixade till oss, för att vid halv tolv tiden åkte vi till Malmö för att shoppa på Entré. Vi var hemma vid fem då jag körde direkt till kören och sjöng där en timme. Körde hem om och sen så övningskörde jag ner till Kim. Nu är jag väl här och vi ska mysa och äta gott till X FACTOR om 10 minuter. I alla fall så hittade jag en del idag. Ett par nya svarta byxor, en grå stickad tröja, en tunn gul och blå randig långärmad tröja, en skön vinröd tröja. Perfekt till hösten och sedan köpte jag även lite smink från h&m. Tack för mig :)

STUDIEDAG NUMMER 1

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag vaknade klockan sju.. låg kvar i sängen och lyssnade på musik till klockan nio. Då körde jag bort till grannen och fxades hennes djur som jag ska göra tre dagar i veckan till vecka 41.
Körde hem, duschade, åt frukost och sedan begav jag mig mot min gamla skola "Kastanjeskolan". Var på besök där idag från ungefär 10:30-14:00. Då jag körde och lämnade Amanda och hämtade min lillebror på fritids, var inne om på Boan också. Var hemma en stund tills det var tid att köra till tandläkaren klockan 17:00. Hade inga hål och det tog fem minuter, som vanligt! Positivt ju :) Nu ska jag bara packa och byta om till träningen, för att sen åker jag till älskling och stanar där. Vi har ju trotsallt en studieddag till :) Ha det bra :) 
 
Spexfotot från 9a, saknar kastanje <3

Söndag 23/9-12

Kategori: Allmänt

Idag ska egentligen jag få en ny kusin, men den har inte kommit än i alla fall. Idag har jag i alla fallits frukost, varit och hälsat på min lilla kusin som jag skrev om innan. Ingela och Paul var nere hos mormor och morfar så jag och Henrik körde dit och träffade dem, samt lilla kusinen då också! Jättesöt! Nu är jag oss älskling, vi har ätit pizza( idag igen). Det är inte helg för ingenting. Nu ska vi snart ta ett varmt och skönt bad och sen ska vi se på X FACTOR ikväll med popcorn. Jag har även köpt Frida tidningen. Ha en underbar söndag, jag har helg i två dagar till.
Ps. Skrev sett inlägg tidigare ikväll, men det fungerade inte att uppdatera så jag gör det nu Ds.

Sammanfattning Lördag

Kategori: Allmänt

Vaniljte, äggmacka med majonäs och ett glas juice till frukost, tog en dusch och sedan körde upp till ip idag igen. Efter det så körde jag och Julia och köpte pizza. Tänkte att jag lika bra kunde göra det för mamma och dem var ändå inte hemma. Dem har varit i Tyskland och handlat! Nu ikväll så har jag träffat Ap och Emil och vi har för det mesta varit ute i Tomelilla. Jag har i alla fall frusit röven av mig. Nu ligger jag i sängen och tänker på Kim. Jag ska till honom imorgon mest så att du vet på ett ungefär.

...

Kategori: Allmänt

Jag kämpar och försöker men ändå lyckas jag aldrig göra något bra! 

Baby you light up my world like nobody else

Kategori: Allmänt

LÅNGLEDIG

Kategori: Allmänt

Nu tar jag helg fram till onsdag, detta låter inte helt fel. När jag kommer hem från ip kväll så ska jag äta chips och hallon och bara ta det allmänt lugnt. Ha det bra

Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på min sista lektion för idag, Engelska. Vi fick precis reda på vårt resultat på provet på svenskan som vi gjorde igår och även vår berättelse som vi lämnade in för ett tag sen. På provet fick jag A- och på berättelsen fick jag A. Bra start på terminen tycker jag allt. Idag har vi haft karaktär, historia och nu engelska. Sedan slutar vi klockan två. Härligt en fredag! Ikväll ska jag hjälpa till på ip i Spjutstorp och det ska jag även imorgon på dagen. Ha en fantastisk fredag :)

Porträttfoto

Kategori: Allmänt

Porträttfotot fick jag idag som ett mms.

Skolfoto

Kategori: Allmänt

Match

Kategori: Allmänt

Sitta just nu i bilen på väg till Svedala. Ha det bra :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Som ni ser på bilden, så såg jag ut så här efter någon timmes vila. Skulle egentligen sluta klockan 14:40 men åkte redan hem vid elva. Mådde i inte så bra och hade ont i huvudet. Så jag och Kim stack hem, vi åt och sedan somnade vi. Hoppas på att jag mår bättre nu, för att jag ska spela match ikväll i Svedala. Så ett lycka till kanske? Ha det så bra, nu ska jag väcka Kim och sen ska vi äta.

Monday

Kategori: Allmänt

Dagen ser ut såhär:
Studiepass, karaktär, lunch, idrott och historia. Efter skolan ska jag hem till Kim och sen på träning och sedan tillbaka till honom och sova där. Jag har förresten glömt att berätta att jag fick ny kusin igår, en flicka blev det och hon vägde 4060 g och var 52 cm lång. Nu ska vi byta om till idrotten. Vi hörs sen hej.

Söndagsmys till X-FACTOR

Kategori: Allmänt

Ett måste..

Kategori: Allmänt

 
Denna tröja måste jag ha, eller köpa. Endast 199 kr på H&M. 
 
 

Helgen

Kategori: Allmänt

Denna helgen har jag hunnit att fira min kusin med släkten i fredags. Spelade match i lördags. Härligt med vinst mot Tomelilla med 4-1. Efter matchen städade jag hos morfars bror igen och sen hem till Kim för att hämta honom. Hem till mig och fixa oss inför Julias fest för vänner och några till. Började kvällen med pizza hemma och sedan god dricka där. Vi var hemma vid två tiden inatt och då somnade vi direkt. Kim sov här och sen åkte han hem vid middagstid idag. Jag har inte gjort ett skit idag. Plockat undan på rummet lite och stoppat in tvätt i tvättmaskinen. Snart kommer mamma och då ska vi äta tacos och hon har även köpt hallon till mig. Så det ska jag äta sen framför datorn. Ha en underbar söndagskväll mina vänner.

KÄR PÅ NYTT

Kategori: Allmänt

Dessa fick jag med mig hem idag

FREDAG

Kategori: Allmänt

På bilderna ser ni min nya halsduk som jag köpte igår. Idag ska min familj till Gärsnäs för att fira min kusin med släktingar och imorgon är det fest hos henne. Ha en härlig fredag i höstvädret.

Träning

Kategori: Allmänt

Torsdag idag och jag är på väg till träningen. Skoldagen har varit tråkig. Slutade 15:40 idag. Vi har haft karaktär, matte, lunch, svenska och engelska. I alla fall så åker jag tillbaka till Kim efter träningen och sover där tills imorgon :) hejdå

Godnatt

Kategori: Allmänt

Tycker ni det är bättre när jag bloggar oftare eller ni bryr er inte?
En allmän fråga, som alls får svara på.

Hemma från matchen och jag ligger i sängen och kollar på fotboll. Matchen var skit, jag behöver inte säga mer. Imorgon har vi Hp-dag och där efter sover jag hos min otroligt fina pojkvän. Mest så att ni vet och har koll på mig. Godnatt vi hörs imorgon

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Efter fotbollsträningen igår så åt jag och kollade på X-FACTOR. Gick i duschen och nu ligger jag i sängen och sedan kollade jag på ensam mamma söker.. Förresten så har jag glömt att berätta, att för någon dg sen så fick jag en ny nästkusin, en liten flicka.
Idag är det tisdag 11 september.. World trade center kraschade för 11 år sedan..
Kim är sjuk och jag sitter just nu på svenska lektionen och är färdig med häftet så jag har inget att göra nu. Vi har haft matte idag, nu svenska, lunch och karaktär sen slutar jag 14:40 idag :)
Ha det bra, hur ser er dag ut?

Instagram bild sen i våras.

Måndag 10 september

Kategori: Allmänt

Grattis till min underbart fina kusiner som fyller 18 år idag, GRATTIS!!

Åkte med bussen från älskling imorse och vi går till 16:20 idag, så drygt! I alla fall så har vi historia nu, sista lektionen.

Dagen har sett ut så här:
Studiepass, karaktär, lunch, idrott- vi sprang slingan ute i sandskogen och tränade på utegymmet där. Hade ont i mina hålfötter men det gick ändå för jag lyckade totalt springa 4 km, ikväll blir det fotbollsträning på detta. Jag har problem med mina fötter eftersom jag får jätteont när jag springer så därför är jag stolt över att jag sprang 4 km på idrotten. För vi fick välja mellan 1,5 km, 2,5 km eller då 4 km. Hoppas er dag har varit bra? Vi hörs senare ikväll efter träningen.

Slappedag

Kategori: Allmänt

Denna soliga söndag, spenderar jag hos Kim. Jag kom hit vid tolv, sen har vi varit ute och sprungit en runda (bara 2,5 km) men bättre än inget. Man får ju liksom börja någonstans... Vi har även varit och handlat med hans mamma och nu ska vi snart äta kvällsmat. Baconlindad köttfärslimpa med potatis, sås och majskolvar. Låter inte det underbart gott.

Igårkväll så hade vi det mysigt. Vi såg på körslaget, åt tacos, sjöng Singstar och kollade på film med godsaker.


Ooops!

Kategori: Allmänt

Jag fastnade i våffeljärnet...

Kvällen- mot kusinerna

Kategori: Allmänt

Om en stund så kör jag och mina småsyskon till våra kusiner 1 km bort, för att vara där ikväll. Äter tacos och säkert göra lite roliga saker. Som ni ser på bilden så är jag klädd så här ikväll. Myskläder :D även ek bild sen jag övningskörde idag.

Godmorgon mina vänner :)

Kategori: Allmänt

Som sagt så är det lördag idag och mammas födelsedag, grattis till henne så klart :) som present fick hon en ny brödrost av mig, Kim, Fredrik, Henrik och Patrik. Med egentligen är den ju bara från mig, eftersom jag har köpt den. Men snäll som jag är så skrev jag alla oss på koret istället. Nu ska jag gå och klä på mig och äta frukost.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit tills däng efter alla gästerna har åkt hem och sen har jag även varit och lämnat Kim hemma. Imorgon är det lördag och mamma födelsedag, då det blir lite "mys" med mamma. Jag ska antagligen övningsköra till Tomelilla. Där vi ska handla på Ica, jag ska städa till morfars bror och sen ska jag passa Henrik och Patrik imorgonkväll. Godnatt

Smile because you can

Kategori: Allmänt

Bild sen skolavslutningen.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Outfiten idag. Ska bara ner och äta frukost sen kör jag till bussen som går klockan 7. Börjar 8 idag och slutar 14 :D ha en underbar fredag

Ingen match!

Kategori: Allmänt

Motståndare lämnade WO så vi tränade istället. Men jag tyckte det var bra för vi fick tre poäng ändå. Imorgon är det fredag, då vi ska ha gäster vilket innebär att jag har städat ikväll och tränat på läxan. Imorgon så är det skola till 14:00, därefter ska jag in till banken i Tomelilla och sätta in min lön från sommarjobbet på kommunen. Måste även handla present till mamma
som fyller år på lördag. Därefter hem och vänta på att Kim ska komma till mig. Nu vet ni hur min fredag ser ut, vad ska ni göra? Godnatt och sov gott vänner :)

6/9-12

Kategori:

Dagens outfit!
Vi har precis haft håla i två timmar. Då jag köpte ett par nya Björn Borg trosor. Idag slutar jag klockan 14:40 istället för 15:40 :) ikväll ska jag spela match och vi ska möta Skurup. Lycka till kanske?

Kvällen

Kategori: Allmänt

Förra årets skolfoto, ni kommer få årets också så klart. Men jag får ju vänt tills vi har blivit fotade först och främst.. hihi. Vi är hemma igen från Kims kusin som fyllat 17 år idag. Grattis Zara :)
 
Skoldagen i snabba drag: 9:20 studiepass, 10:00 karaktär, 12:00 lunch-spagetti och köttfärssås och sist men inte minst karaktär från 12:40- 15:10, då tagen var slut. Bussen hem till Kim och jag sover som sagt här inatt också.
Om ni inte har märkt det så har jag börjat blogga förjävla ofta, kan bero på att appen i mobilen fungerar nu :D
 
Sov gott mina vänner :)

Inställt skolfoto

Kategori:

Som sagt så blev skolfotot inställt idag. Satt på lektionen och skrev det förra inlägget. Tänkte även berätta igen att jag och Kim har 11 underbara månader idag. Du är underbar älskling, jag älskar dig! Puss :) nej nu ska vi snart ha lunch och vi slutar 15:10 idag :)
Ha en bra onsdag!

Skolfoto

Kategori:

Cause I can love you more than this

Kategori: Allmänt

 
Hej, det var ett tag sedan jag syndes till här.. sorry!
 
Orkar verkligen inte med bloggen, men jag får väl allt offra mig ibland.
Tiden går fort och det är den 5 september imorgon, vilket innebär att jag och Kim har 11 månader tillsammans :)
Men antagligen kommer vi vara hos hans kusin imorgon kväll, för att hon fyller år imorgon. På fredag ska vi fira min mamma, så då ska Kim hem till mig sen får vi se vad helgen bär på. Skoldagen idag har varit ganska lugnt faktiskt 8:00-9:40 matte, 10:00-11:30 svenska, 11:30-12:50 lunch, 12:50-14:40 karaktär, bussen hem till Kim där efter. Jag ska som sagt sova här inatt och kanske imorgon också. Haha som ni ser på bilden så har jag färgat håret. Brunt igen, de blonda slingorna var så ful och skabbiga med utväxt. Nu har jag verkligen ingen anning om vad jag ska skriva, tråkigt inlägg som alltid innan. Men jag är helt enkelt inte lika bra som alla andra som bloggar, verkligen inte lika fin i alla fall! Ha det bra, godnatt!

Outfit 3/9-12

Kategori: