mmariappersson.blogg.se

31/7-12

Kategori: Allmänt

Sista sagen som Juli 2012 idag. 

Jobbet blev inställt för att det börjde att ösregna, hafla och åska vid åtta tiden. Så vi fck åka hem. Jag var hemma klockan 9, då jag åt frukostbullarna som jag hade köpt när jag väntade på tåget.  Vid halv elva körde jag och henrik bort till våra kusner och har spelat spel, bakat kladdkaka och sjungit singstar. Mysigt men jag mår inte så bra nu. I eftermiddags fick jag jätteont huvudet och hängig och trött blev jag. Hade förmodlgen feber innan, tog en värktablett och gick och la mig i sängen när jag kom hem. Nu har jag nästan precis fått mg lite kvällsmat. 
Imorgon är det sista jobbedagen för denna veckan. Eller ja jag får se hur det blir imorgon. 
 
 
Ha det bra 

30/7-12

Kategori: Allmänt

Dagen på jobbet har faktiskt gått fort idag, åkte tåget hem och när jag väl är hemma så är det bara att byta om och fixa till sig lte snabbt för att sedan åka till Ystadspolisen för att förnya mtt pass till London. På vägen hem så lämade pappa mig hos Kim är mamma sedan hämtade mig halv åtta. 
 
Nu ska jag nanna, godnatt :) 

I look to you - Whitney houston

Kategori: Allmänt

Nu tar jag nya tag inför sista en och en halv vecka som sommarjobbare...

Kategori: Sommarjobb

Så nu har jag avslutat det andra sommarjobet på kommunen  fredags, och imorgon börjar jag på farmartjänst gen i 3 dagar och 1 vecka där. Sen är jag fri från sommarjob denna sommaren. Det är bara positivt med sommarjobb för att man tjänar pengar. Efter dessa jobben så tjänar jag ungefär 16 000 kr :)  sen är det bara en vecka kvar av sommarlovet tills jag börjar gymnasiumet med min älskling på öp, thihi. Nästa tisdag så åker mn älskling till Bulgarien och jag kommer sakna honom så. Men efter han har kommit hem så är det bara några dagar tills jag åker tll London med mina underbara fotbollstjejer i Spjutstorp :)   

Tyvärr så har jag inte hunnit blogga dem senaste veckor, har haft mycket jobb och sen har jag mesta dels varit med min älskling. Imorgon ska jag upp klockan fem så snart bär det av till sängen. 
 
 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ännu en dag på Ängens förskola avklarad. Detta är sista veckan. Sen där efter har jag 1 vecka och 3 dagar kvar att jobba på farmartjänst. 
Hela helgen har jag varit med älskling, vi har varit på 20-årsfest där det gick vilt till :)
 
Idag fyller bästa Lina 16 år, grattis igen gumman :) <3 
 
I alla fall så ska jag gå och lägga mig nu med en film på datorn. 

Orden min mor sa

Kategori: Allmänt

Underbar låt! 
 
Jag är som jag är och lyssnar på Lasse Stefanz, det är liksom inget fel för mig att jag gör det. Man får väl lyssna på vilken musik man vill alla är ju olika. 

18/7-12

Kategori: Allmänt

Som sagt så blev det marknad igår, där jag köpte 15 par strumpor och sen var Kim så snäll så han köpte solglasögonen till mig som jag ville ha, hihi :*
 
Jobbat idag som vanligt, fast jag fick sluta lite tidigare 15:50 istället. Körde hem och nu sitter jag vid datorn i pyjamasbyxorna och ska snart byta om till fotbollskläderna. För det är träning 17:30 :) 
 
Vad gör ni idag? ha det bra, vi ses :) 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu ska denna tjejen gå och nanna kudden, trött efter jobb mellan 8:30-16:00 och sen fotbollsträning i 1,5 timme. 

Ser framemot morgondagen då det först blir jobb och sedan förmodligen Kiviksmarknad med familjen och älskling. Efter marknaden ska jag sova hos älskling. 
 

Zara Lasson

Kategori: Musik

10 år och sjukt grym, tänk om man hade en sådan talang som 10 åring elle åtminstone varit bra på något i dagens läge. 

Älska mig eller hata mig...

Kategori: Allmänt

My darling and me :)

Kategori: Allmänt

Hos älskling

Kategori: Allmänt

Efter denna helgen landar jag hos älskling, vi har ätit pizza och sen blir det att spela Monopol. Dessutom så går det att ladda upp bilder här och detta är en bild sen förra sommaren.
Här är en bild på mig och min kusins pojkvän sen logdansen i fredags, HAHA :)
 
Ni ser även skillnaden på mitt hår sen förra sommaren, pusshej :)
 

Hinner inte med bloggen

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder så hinner jag inte med bloggen för tillfälligt. Jobbar 8:30-16:00 mån-fre och helgerna går åt annat. Helgen som kommer, är jag fullbokad. fredag: Jobb och logdans på vällen. Lördag: loppmarknad och sen fest på bäckavallen på kvällen och på sönag blir det antigen kulla eller till älskling. 
 
Men nu ska jag iväg med vänner och älskling och äta pizza och bada :)

Korta inlägg nu förtiden

Kategori: Allmänt

Så nu är det fredag och jag har jobbat mina första dagar på farmartjänst, nu bytar jag jobb ett tag och på måndag startar jag på Ängens förskolan halv 9-4 :)

Nu ska jag övningsköra till tomelilla med mamma för att åka och handla, hejdå :)

Godnatt

Kategori: Allmänt

Hemma efter en kvällspromenad till mina kusiner en bit bort och nu går jag direkt till sängs. Jobb imorgon igen :)

ÖVNINGSKÖRT :D

Kategori: Allmänt

Första gången jag och mamma var ute och övningskörde idag efter maten. Jobb imorgon och sängen kallar, godnatt

Antagen

Kategori: Allmänt

Hemma från jobbet och jag slänger upp kuvertet med min ansökan om gymnasievalet. Jag kom in på mitt förstahandsval dessutom så hade jag bara valt ett men i alla fall. Stolt tjej :) 
 
Ikväll ska jag inte hitta på med något vad jag vet, sitta vid datorn och ta det lugnt :) 
 
(bilderna fungerar fortfarande inte)

Follow me

Kategori: Allmänt

Följ mig på Instagram, om ni inte redan för det då. @MariaPersson96

Så nu sticker jag snart till älskling ett tag. Ska bara byta om och fixa lite andra saker.

Vi hörs

Sorry sorry sorry..

Kategori: Allmänt

.. för väldigt dålig uppdatering..
Jag har varit med min pojkvän ch hans familj i Lidköping. Där hans Farmor och Farfar bor. Så vi har badat, shoppat, kollat på Läcköslott och massa andra saker. Vi åkte i torsdags morse och kom hem igår. Väldigt trött efter 6 timmars bilresa hem men ändå gav jag mig ut och körde en runda. Eller ja en och en, kom hem vid halv tre inatt. Sitter fortfarande i pyjamasbyxorna och har städat undan på rummet. Det var verkligen som bombnedslag. 
Så nu vet ni varför jag inte har bloggat. I alla fall så har dessa dagarna varit helt fantastiska, min pojkvän är helt underbar! Imorgon fortsätter jag på jobbet. Vad har ni gjort dessa dagarna? 
 
( Bilderna fungerar fortfarande inte...)