mmariappersson.blogg.se

Emporia

Kategori: Allmänt

Igår blev det shopping på Emporia. Mycket folk och väldigt drygt att gå där inne kan jag tycka. Ont i fötterna och långa markörer. Åker nog inte dit på ett tag nu, när folket har lugnat sig!
Hittade faktiskt inte så mycket, en tröja, present till Kim, läppsyl och livstilsplast till mobilen. Annars var byggnaden väldigt fin. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske träffa Amanda Svensson sen.

Oct. 28, 2012

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av Louise, mestadels av dagen, packat, tankat, kört till älskling och hämtat honom hos Rikk, vi har ätit mat och glass. Jag behöver inte gå in i detaljer direkt. Vi har bara haft det allmänt trevligt som alltid. Imorgon bär det av till Emporia med Fanny och Kims kusin Zara. Ser framemot en toppen dag och att komma bort hemmet, där hemma då!

Ha det bra! Bild på Louise sen igår

Godmorgon söndag

Kategori: Allmänt

Inatt ställdes klockan om, vi ligger fortfarande i sängen och klockan är ungefär 10. Idag ska jag till älskling och stannar där till imorgon då det ska bli Emporia för hela slanten. Ha en trevlig kall söndag. 0 grader och klart :)

JAG ÄR GRYM!

Kategori: Allmänt

Lyckades måla converse-naglar på Louise som är här hos mig ikväll/natt och sover över. Det var sjukt längesedan vi träffades. I fall så ska vi sova nu 02:30, haha bättre sent än aldrig!

LOV

Kategori: Allmänt

Fredag, höstlov, fotbollsträning, tacos, x factor, hallon och mysdessen på! Kan det bli bättre?
Dålig update några dagar nu. Här inte orkar eller tagit mig tid att göra det!
Nu har jag i alla fall höstlov och det känns så himla bra. Har inte så mycket planerat faktiskt. Ska till Emporia och Ullared, det är de enda. Så klart till Kim också!
Ha ett underbart lov!

SALLY HANSEN

Kategori: Allmänt

 
 
Nytt nagellack från Sally Hansen. Köpt på Åhlens för endast 119 kr. Det är väldigt bra och det är fem i ett. Baslack, toplack, stärker nageln... sen kommer jag inte ihåg de andra. Älskar i alla fall färgen, så himla fin till hösten.
 
 
 
 

BILDER FRÅN LONDON 2012

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Follow me

Kategori: Allmänt

Har nyss skaffat Twitter, så ni får mer än gärna följa mig.

@mariapersson

MITT RIKTIGA JAG?

Kategori: Allmänt

Fredag idag och den ska som sagt spenderas med älskling, trevligt värre. Imorgon blir det antagligen ingen uppdatering. Då det först är fotboll hela dagen och på kvällen ska vi fira Patrik för hela släkten i Tranåsgården. Ha det bra

Godmorgon fredag!

Kategori: Allmänt

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu säger jag godnatt med en bild på Patrik och hans födelsedagspresent från kusinerna Persson.

ONSDAGEN 18/10-12

Kategori: Allmänt

LILLEBROR 10 år

Kategori: Allmänt

Outfit 18/10

Kategori: Allmänt

TRÄNING

Kategori: Allmänt

Onsdag...

Kategori: Allmänt

... Och Robban hela dagen i karaktär. Faktiskt ganska roliga lektioner, vi hade lite om lagarna som vi redovisade och sen skådespeleri inom handel då.

Nu ska jag snart äta innan jag ska till träningen ikväll, annars har jag inga planer så. Ha det bra

Tisdag

Kategori: Allmänt

Dagen: matte, svenska, låååång lunch- vi gick till Jonthe och åt nudlar, sist men inte minst karaktär. Annars så består dagen av träningsvärk och sedan ska jag köra till kören. Skriver även shoppinglista till Ullared och äter hallonen som ligger i frysen.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu säger jag godnatt efter denna lördag. Klockan är dock bara 21:45 men trött som jag är så skiter jag i det. För att jag kom hem ungefär halv fyra inatt efter vi hade varit ute och kört i ca 6 timmar. Sedan gick jag upp tio idag, så därför är jag trött.

Idag så åkte vi( jag, Henrik och Patrik) buss till våra kusiner i Huaröd för att mamma och pappa skulle på fest och annars hade jag bara suttit och glott hemma eller vara ute och köra. Så jag passade på att åka med hit, för jag har inte varit här på över ett halv år.. Ha det bra och godnatt mina vänner. Just det, på måndag börjar jag 11:00 så himla skönt ;)

Hallon i Huaröd

Kategori: Allmänt

Outfit 11/10-12

Kategori: Allmänt

ME TIMES TWO

Kategori: Allmänt

Vinter

Kategori: Allmänt

Idag var vinterjackan välbehövlig!
Eller vad tycker ni? Jag tyckte i alla fall att det var riktigt kallt imorse, stod och frös vid bussen. Torsdag idag, vilket innebär att det snart är helg!

Vad gör ni idag?

Onsdag

Kategori: Allmänt

Soligt men kallt ute idag. Endast 3 grader imorse.. Usch!
Väl hemma med bussen hos älskling så åt vi middag tillsammans och det var köttfärslimpa som var baconlindad, potatis och sås. Gottigt!
Kom hem för en stund sedan och jag ska strax plugga lite till matteprovet imorgon innan jag beger mig mot träningen 18:45. Just det, skoldagen har sett ut såhär: studiepass, karaktär, lunch, karaktär :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Vaknade i bäddsoffan(min nya säng) kvart över sju. Jag började ÅTTA. Försov mig en aning! Aja, på med kläder, ta väskan och köra till bussen i Tomelilla. Bussen gick 7:34 men jag hann med den. Skoldagen var sätt ut såhär: matte, brandutryckning mitt i matten, svenska, lunch och nu har jag strax karaktär. Ska hem om sen efter jag slutat och därefter ska jag till älskling. Bild på några från klassen när de spelade kort

Söndag

Kategori: Allmänt

Sorry för den dåliga outfitbilden igår. Igår när jag och mamma var och handlade presenter till kvällens festligheter, så var vi även på Sahlins kläder. Där jag hittade en blus och ett nytt svart linne, se bilden. Halsbandet som är på bilden med blusen, det köpte jag på Sjögrens med märket snö. Love it!

Älskling åkte hem vid ungefär ett och då gjorde jag och mamman äppelkakorna till ikväll. Då det är skördevesper i kyrkan och jag ska vara med och sjunga i kyrkan med min kör. Därefter blir det fika och äppelkaka i församlingshemmet. Sen kör jag till älskling. Till middag idag har jag lagat stuvade makaroner och bacon till familjen.
Just nu sitter jag vid datorn och kollar på mitt inspelade xfactor sen i fredags!
Ha en underbar söndag!

Outfit ikväll :)

Kategori: Allmänt

Min kväll igår

Kategori: Allmänt

1. Popcorn till filmen Ted.
2. Älskling på Bröderna M.
3. Min mat på Bröderna M.
4. Älsklings mat på Bröderna M.
Som sagt så hade vi en helt fantastisk kväll tillsammans. Efter bion så tog vi en promenad till Bröderna M. Kom dit ungefär 20:30 och vi satt där i ungefär en timme, sen begav vi oss till stationen i Ystad och väntade på tåget som skulle ta oss hemåt. När vi var hemma såg vi på det inspelade xfactor och åt godis och älskling fick sina presenter: den andra bilden.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3809512/images/2012/pic_507030b59606ee01901dad14.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3809512/images/2012/pic_507030b59606ee01901dad14.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3809512/images/2012/pic_50703b05ddf2b329ab0029e0.jpg" class="image">

Oct. 05, 2012

Kategori: Allmänt

Nu är jag färdig inför ikväll, först ska jag och mamma handla sedan hämta älskling och därefter lämnar mamma oss i Ystad vid bion.
Bloggar kanske senare ikväll, eller så bloggar jag imorgon! Ha en underbar fredagskväll, för det ska jag ha! Puss :*

1 år med pojkvännen

Kategori: Allmänt

Världens bästa dag idag, lycklig och det finns bara bra saker idag. Slutar egentligen 11:20 idag men bara för att vi är snälla och hade gjort läxan så får vi ta bussen 11:06 istället. Verkligen en bra dag!! Hem och fixa lite saker sen bio och restaurangen ikväll. Ha det bra

Julia och jag

Kategori: Allmänt

 
Kusinen Julia på bilden, bara för att jag slutar 11:20 imorgon så när Julia har slutat så ska vi och fixa gymkort. Nu jävlar får ni akta er för biffen!
 
 

Inlägg från 6 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Det blev som jag ville (L)

Som rubriken lyder, så blev jag och kim tilsammans igår! och det blev så klart som jag ville då  :D  

EN LYCKLIG MARIA :D <3  

 

Jag orkar inte blogga på kvällarna nu under praon, sista dagen imorgon ! Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan på måndag. så jag bloggar imorgon istället, nu blir det duschen och sen film och  prata med kim, jag älskar dig <3

 

Godnatt.

 
Alltså så har jag och Kim ett år imorgon (L) 

Kanelbullensdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft karaktär, matte, lunch-soppa, bröd, kanelbullar och frukt. Efter lunch hade vi svenska och engelska. Redovisade mun powerpoint på engelska idag vilket betyder att jag inte jag någon engelsklektion imorgon och då slutar jag ca 11:20. Imorgon är det också världens bästa dag, för jag och älskling har ett år tillsammans. Vilket betyder att hela helgen kommer att spendera med denna pojken. Bio- och restaurangmys imorgon kväll. Därefter ska vi även sova hos mig, kolla på det inspelade xfactor från tidigare på kvällen och äta massa gott. Känner på mig att detta kommer bli en toppen dag. Ha det bra, nu ska jag plugga.

Skolfotona kom igår, med posten

Kategori: Allmänt

På klassfotot så är jag verkligen inte nöjd!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Skola: studiepass, karaktär, lunch, karaktär. Ska köra inom Boan, nu när jag är i Tomelilla. Sitter på bussen just nu och ikväll blir det plugg och träning :) ha det bra

Godnatt

Kategori: Allmänt

Godnatt mina vänner. Har precis lagt mig och tänker på att jag har en skön och underbar sovmorgon imorgon till 9:20.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Skola: matte, svenska, lunch och karaktär. Slutade 14:40 då jag åkte bussen till Tomelilla, träffade Matilda på bussen så jag följde med henne och tog spruta och även bokade jag tid till mig. Äntligen på tiden, så nästa fredag ska jag ta min första Gardasilspruta. För övrigt så har jag varit hos djuren och på kören och sjungit. Nu blir det plugg, kvällsmat och xfactor. Ha det bra

Godnatt

Kategori: Allmänt

Tankspridd

Kategori: Allmänt

Idag har mina tankar varit åt olika håll. Har verkligen inte hållet koll på mina saker. Plånboken glömde jag kvar på österportstorg där jag åt min sallad.. PANIK! Efter jag och Kim letat, men inte hittat så hade vi idrott och han åkte till tandläkaren. Efter idrotten hade jag 4 missade samtal från pappa. Ringde upp han direkt. Han sa att dem hade ringt från banken, att någon hade kommit och lämnat in min plånbok där. Frågade min historielärare om jag fick gå till banken och hämta den. Det fick jag och det gjorde jag också! Nu har jag den med allt kvar i säkra händer. Tur det finns ärliga människor som bara in snor sakerna! Tack gode Gud.

Gamla bilder

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Min måndag kommer att se ut såhär: Studiepass/mentorstid Karaktär Lunch Idrott Historia. Hem till älskling, sedan köra hem och ta hand om grannens djur. Till träningen 18:45. Bild på mig och Kim för att vi har varit tillsammans i ett år på fredag.

Amanda ♥

Kategori: Allmänt

Bilden är tagen förra vintern tror jag.