mmariappersson.blogg.se

More than this

Kategori: Allmänt

 
 
Med denna låten säger jag godmorgon! 
 
Ha en underbar fredag :) 

Torsdag 23/8-12

Kategori: Allmänt

Sov hemma inatt för första gången denna veckan, haha. 
Slutade mycket tidigare idag än vad jag skulle. Vi slutade redan 14:30 istället för 15:40.. Var i Tomelilla redan vid tre, gick till banken och växlade mina pund till svenska kronor. Sedan till Boan där jag skulle åka med mamma hem när hon slutade fem. Men innan hon slutade gick jag och hämtade patrik på fritids så slap mamma det. Men när hon slutade så handlade vi lite på boan. Jag köpte i alla fall en kalender till skolan, ett par byxor och deodorant.  Har även hunnit med att kolla på a-laget match mot Lunnarp som slutade vinst med 5-0. Imorgon ska jag spela match mot min kusin i Pandora. Detta ser jag framemot, ska bli riktgt kul. Så nu måste jag packa fotollskläderna till det. Fast imorgon så börjar jag inte förren 9:50, så jag åker med bussen klockan 9, från Tomelilla. 
 
Ha det bra, godnatt :D 

Andra dagen

Kategori: Allmänt

Vaknade hos Kim imorse med,  idag började vi också 9 och dagen har faktiskt gått fruktansvärt fort. Har faktiskt inte så mycket att säga om denna dagen, men maten var inte särskilt god i alla fall. Dessutom så har vi gått en jävla runda i typ hela Ystad. Sen har vi också blivit fotograferade idag.. Vi har fortfarande inte fått våra schema än och förmodligen så får vi dem imorgon för då ska vi börja läsa enligt schemat kl:10:00.  Efter skolan gick jag, Kim och Hugo till Åhlens och köpte sudd och kollegeblock x2. Sedan tog vi bussen hem klockan 14:06 och nu är jag fortfarande hos ä'lskling och vet inte riktigt än om jag stannar här tills imorgon eller om jag åker hem senare, vi får helt enkelt se, hejdå så länge.
 
 
Såhär såg jag ut för ungefär exakt ett år sen, lite förändring i alla fall, eller vad tycker ni?
 
 

Saknar er

Kategori: Allmänt

Jag saknar min gamla klass jättemycket, det är en utmaning att komma vidare i livet.

Första dagen avklarad

Kategori: Allmänt

Såå nervös jag var, men dagen har ändå gått bra. Vi har fortfarande inte fått våra schema för dem var inte klara idag... Men vi slutade redan klockan 14:00 så det var bra i alla fall. Hoppade av hos Kim och sen körde jag därifrån. och hämtade min lillebror på fritids och nu ska jag snart på fotbollsträning.
Ha det gött!  

Snabbt inlägg

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från London, en helt underbar helg med shopping och sightseeing. Antagligen kommer här inte upp några bilder, men ni kan kolla på min väns blogg, Lina :) Där hon har lagt upp bilder, http://linajjj.blogg.se !

Imorgon börjar skolan och vi har samling kl:09:00, det kommer både bli roligt och nervöst. Ha det bra, nu sticker jag snart till min pojkvän och stannar där tills imorgon.

Överraskningen

Kategori: Allmänt

Hade tänkt att lägga upp lite bilder sen gårdagen.. Men nej då uppladdnngen på bilderna fungerar inte. Så jag får helt enkelt skriva stället.
 

Det började med att jag satt ute på Kims altan och väntade ty tio minuter på honom och hans mamma och lillasyster Fanny. Men mest på Kim såklart. Jag hade med mig massor med olia sorter kakor, kolakakor, muffins, cupcakes, sockerkaka och prinsesstårta. Allt detta hade jag bakat alldeles själv, nästan lite stolt. Där finns bild på tårtan på min Instagram: MariaPersson96. Detta var verkligen världens bästa minut när jag inte träffat min älskling på över enn vecka, så springer han mot mig och kramar mig jättehårt, åh så mysigt! Han blev även jätteglad för alla bakelser och tårtan, tyckte faktiskt själv att tårtan blev bra, för att vara första gången jag gör det så.. Sen visade älskling allt han hae köpt, jättefina kläder och masker till väggen o.s.v.  Sen åt vi hamburgare men innan dess så fick jag otroligt fina presenter, jättefint halsband, örhänge och en glasbjörn av älskling och av Fanny och Anette fick jag ett jättefint armband som faktiskt passar till det andra och ett stort toblerone choklad. Tack så hemskt mycket, gud så glad jag blev, kommer ju aldrig kunna tacka dem. 
Senare på kvällen så spelade vi schack, duschade och såg på film. 
 
Idag har vi varit på Boan, stranden, fast det var väldigt kallt, molnigt och jättekallt i vattnet. Idag har vi ätt spagetti och köttfärssås. Ungefär vd halv sex så körde jag hem för att jag skulle på fotbollsträning. Där på tränngen befann sig min fina vän Lina, jätteroligt att hon tränade :) 
Nu ikväll efter träningen så har jag bakat två sockerkakor som jag ska ha med mig bort imorgonkväll, då jag ska träffa ett gäng från musikklassen. Ska bli jätteroligt, men imorgon ska jag äen upp tll badet i Spjutstorp och ta simborgarmärket och sedan till mina kusiner för att spela kort hela dagen. 
 
Hoppas ni orkar läsa allihopa, nu har ni fått lite fakta om vad jag har gjort igår och idag. Ha det bra, för nu ska jag snart bädda ner mig, efter att jag har duschat. Godnatt mina fina vänner :) 

Underbar låt

Kategori: Allmänt

Tisdag 14/8-12

Kategori: Allmänt

Vad gör ni idag? 
 
Jag gick upp halv elva, då jag gjorde klart överraskningen till älskling, ni får reda på vad senare. För äntligen kommer snart älskling hem, eller ja han stter på flyget nu och landar om några minuter. Vilket innerbär att jag snart ska köra till honom och stanna där tills imorgon. Ska bara fixa tll mig och sen vänta på att älskling ringer :)
 
Ha en fantstisk tisdag för det ska jag ha, kram :) 
 

En vecka till skolan börjar

Kategori: Allmänt

Som rubiken lyder så har jag börjat skolan om en vecka, alltså nästa måndag :) 
 
Idag har Amanda sovit här och vi gick upp vid ett haha, vi somnde vid 3 inatt så kanske inte så konstigt. Sen har jag gjort ärende på apoteket och sedan på banken då jag växlade pengar tills på fredag så jag reser till London. Lämnade även amanda hos Albin, sen har jag bara suttit här vid datorn och nu ska jag snart köra till träningen. 
 
Ha det bra :) 
 

Bra helg :)

Kategori: Allmänt

Började helgen med folkrace i fredags då jag träffade efterlängtaded vänner. Igår var jag först och städade hos Morfars bror och sen bakade jag hela dagen typ. Då det blev två sockerkakor, dubbla satser av knäckkakor, blåbärsmuffins, chokladbollar. Igårkväll var min familj och jag på 20-årsfest hos vår nästkusin, trevligt värre! 
 
Idag när jag vaknade gick jag upp och bakade frukostbullar med ost på till frukosten. Är helt galen i bakning just nu.  Det är faktiskt en liten menning med att jag bakar, det får bli en överrasking för er med som ni får reda på om några dagar. Är liksom inte färdig med bakandet heller, har lite kvar. Älskling kommer hem på tisdag och som jag saknar honom. Mamma och jag ska köra Ikea om en stund, då jag ska övningsköra för första gången på motorväg, se upp!
Vi ska köra och köa vår nya soffa tll vårt vardagsrum som snart är färdig renoverat.
Vad har ni gjort i helgen? 
 
(Bilderna fungerar fortfarande inte, blir knäpp) 
 
 

10/8-12

Kategori: Allmänt

Hej, hur är det med er? :) 
Jag mår bra, tror jag! 
 
Sista dagen på jobbet idag och ikväll har jag kollart på folkrace på svampabanan med familjen och några släktingar. Träffade även på Amanda och Matilda, som vi även var och lämnadde i tomelilla innan vi körde hem. 
 
Imorgon ska jag städa till morfars bror och sedan ska jag baka tror jag, har inte riktigt bestämt vad men det märker vi. Just de, går bloggade jag aldrig, dels för att jag jobbade på dagen sen så spelade jag fotbollsmatch, vår seriestart med a-laget. Det gick bra och vi vann med 4-2. 
 
Godnatt och sov gott, längtar efter mitt hjärta! 

jobb+träning

Kategori: Allmänt

Gick upp fem imorse och jag är alltid lika trött på kvällarna, så jag brukar somna vid tio tiden för att jag är så trött. I alla fall så ska jag byta om nu för idag ska jag på fotbollsträningen för nu är jag frisk. 
 
Saknar dig hjärtat♥

I miss you and i need you..

Kategori: Allmänt

Älskling åkte till varmare grader imorse och jag kommer inte träffa honom förrän nästa tisdag alltså om en vecka. Var hos honom går efter jobbet och mös och sa hejdå och sånt. Jag tycker det är så himla jobbigt att säga hejdå, speciellt tll en sådan person som betyder så himla mycket för mig. 
Aja det är bara BARA BARA en vecka han är borta, så lämnar han mig här i kalla sverige.. ;( 
 
Jobb idag som vanligt, slutade lite tidigare eftersom det regnade. Bara 3 dagar kvar att jobba nu. 
 
Har verkligen inte lust till att blogga, mamma kommer snart och jag ska laga mat nu hejdå 
 

Barndop

Kategori: Allmänt

Idag har min kusin Nellie döpts. Men innan vi var i kyckan kl 15, så har jag varit hos älskling sen lockan 9 imorse. Mysigt värre. Men imorgon väntar förmodligen jobb om det inte regnar allt för mycket imorgonbitti. 
 
Har verkligen ingen känsla för att blogga som ni kanske märker. Inga bilder, tråkigt korta inlägg osv...

Egen hemma kväll med min storebror :)

Kategori: Allmänt

Jag och min storebror myser till pizza, cola, hallon och chips ikväll. Eller ja myser och myser, han sitter på sitt rum och jag på mitt. 
 

I alla fall så är jag nästa som helt frisk nu och imorgonbitti ska jag köra till älskling, för att väcka honom med lite mys på morgonkvisten. Imorgon klockan tre ska jag nämnligen på barndop till min kusin Nellie :)
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Jag mår bättre idag. Hur mår ni? :) 
Snart frisk, ingen feber, lite ont i halsen och bara mn herpes infektion kvar :/ 
 
Ska kanske till Kim senare, menn måste först duscha och köra till Ica och fixa mat till mamma och dem ikväll. 
 
Vad gör ni idag? :) 
 

Sommarens Bikini

Kategori: Allmänt

Jag tror att ni inte har sett denna innan, eller jag vet inte riktigt. Nu får ni se den i alla fall, köpte den på Liindex i början av sommaren tror jag det var. 
 
Godnatt mina vänner nu ska jag sova. 

Instagram @Mariapersson96

Kategori: Allmänt

Glöm inte att ni hittar mig på instagram också :) 
Follow me: MariaPersson96 

Måste bli frisk snart..

Kategori: Allmänt

På tisdag morgon så åker Km och hans familj till Bulgarien och jag måste ju hinna träffa han innan han åker. Tänk så hinner jag inte bli frisk och kan säga hejdå till honom, dessutom så har vi 10 månader på söndag. Detta är ju helt värdelöst om jag inte blir frisk...

Doktorn...

Kategori: Allmänt

Hur är det med er? 
 
Blev tyvärr ingenn bloggning igår.
 
Var hos doktorn igår och det visade sig att det bara var virus och då får man ju ingen pencillin..
 
Mådde faktiskt hyfsat bra igår, pigg, mindre feber men ändå ont i halsen. 
 
Idag ska jag till doktorn igen.. för att inatt har jag fått en massa fylda blåsor på läpparna och svullnad. Så jag rngde in till Nova Kliniken för en timme sen och frågade vad det kunde vara om jag nu bara hade virus. Kanske blir det nytt halsprov idag om dem inte vet vad jag har på läparna, i alla fall så ser det hemskt ut.. 
 
Det var allt för mig, ha det bra : D

Sjuk..

Kategori: Allmänt

Som jag skrev igår, så mådde jag ju inte bra. 
 

Det var verkligen inte bra inatt när jag hade 39,2 graders feber och ont i halsen och kunde inte sova. Så jag blev sjukanmäld till jobbet. Jag har fortfarande samma feber men är piggare nu mot kvällen när jag legat i sängen och vilat hela dagen.
 
Vad gör ni idag snyggingar? :)