mmariappersson.blogg.se

För kärlekens skull - Tuva Lidgren

Kategori: Musik

 
Värt att lyssna på, min underbara vän som sjunger på något bröllop. Beröm till dig Tuva, tyvärr inte hela låten men njut av det ni får

Linn Norman sjunger You raise me up

Kategori: Musik

 
Helt sjukt vad hon är grym <3mmm

Hemma från jobbet

Kategori: Allmänt

Helt slut i kroppen och irriterad...Ingen bra dag för mig.
Hjärnan vill inte som hjärtat.
 
JÄVLA BLOGG SOM INTE LADDAR UPP BILDEDRNA... AHHHH! 
 
 
Ni kan verkligen vara beredd på att inte få några bilder på flera år, och sen fungerar det inte att blogga från mobilen heller. Tror snart att jag bytar tillbaka till bloggen på devote istället... 
 
 
ÅHHHH, GODNATT!  

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Amandas födelsedag :)

Kategori: Allmänt

Idag blir min älskade vän Amanda Wiberg, 16 år :D GRATTIS SNYGGING, hoppas du får en bra dag :D 
För det är du värd snygging, hoppas vi ses en annan dag istället. För er som inte vet vem Amanda är, så har jag gått med henne i 3 år på högstadiet på Kastanjeskolan. En helt fantastisk tjej med mycket gläde inom sig. Hoppas bara att vi fortsätter hålla kontakten nu när vi börjar gymnasiumet båda två. Du är saknad vännen, lots of love to you <3 
Fungerade inte att lägga upp någon bild, menmen.. 
 

Tränat fotboll denna afton

Kategori: Allmänt

Ikväll hade vi sista träningen, för nu har vi uppehåll ett tag över sommaren. Vilket är väldigt skönt tycker jag. 
Imorgon blir det jobb och väckarklockan står på 05:00. Tåget går 06:23 till Simrshamn.
Nu kallar snart sängen, så detta blir sista inlägget för idag. Ska bara fixa ett tidsinställt inlägg till imorgon.
GODNATT!  

Skyscraper & Give Me Everything - MASHUP feat. Mitchel Cave

Kategori: Musik

 
Lyssnar på en riktigt skön låt, med två flugor i en smäll. Alltså många låtar i en, för er som inte förstod. 
 
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Väckarklockan ringde 6:45 då jag låg och väntad epå samtalet om jag skulle jobba eller inte. Eftersom jag sitter här och bloggar nu, så blev det inte så. Men imorgon blir det jobb förmodligen, och imorgon fyller min fina vän Amanda 16 år. 
                                                                                                                                                                      
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra denna dagen, eftersom det inte blev något jobb. Lite surt att jag åkte hem från älskling igår kväll eftersom det inte blev jobb, men samtidigt så visste jag ju inte hur det blev idag. Så kanske åker jag till älskling senare när han har vaknat.
 
Om bloggen vill som jag idag, så lägger jag kanske upp bider på det senaste jag shoppat. Tror inte att jag orkar fota min arbetskläder, utan kanske bättre att jag tar en outfitsbild på det istället, när jag ändå har de på mig. Lovar verkligen inget, får helt enkelt se om bilderna vill som jag. Änså länge har e bild laddats upp. Nej nu kallar magen på frukost, så bäst att jag går och äter något. Klockan är ju trotsallt 12 nu. 
 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Denna tjejen ska nu strax gå och lägga sig, upp klockan 6 för att få besked om jag ska jobba eller inte imorgon. Hade varit skönt att slippa vara ute i  detta regnet, dessutom så kan jag antagligen inte öra så mycket när det regnar. Var borta om hos älskling ett par timmar ikväll, så mysig och gullig han är. Hade tänkt att lägga upp en bild på oss, men så klart är Blogg.se ¨så himla trögt på denna dadtorn så det tar en evighet och så länge kan jag inte väääänta, för nu ska jag sova, natti natti! 

Sommarjobb

Kategori: Sommarjobb

Imorgon börjar mitt sommarjobb på farmartjänst. Lite spänd är jag faktiskt, jag vet ju inte riktigt vad jag kommer att få göra än att rensa rabbater. Ska vara två veckor där, sen efter det tre veckor på förskolan, då är vi inne på vecka 31 och den veckan är jag ledig, där efter(alltså vecka 32) jobbar jag på farmartjänst en vecka till. Då är det bara en vecka kvar tills jag börjar gymnasiumet.
 
 

Kulla

Kategori: Allmänt

Igår kväll var jag på kulla, det är en dansställe i Simrishamns Kommun. Igår var det Bob Stevens som spelade, de är inget känt band direkt. Men om två veckor är det Lasse Stefanz som ska dit och spela, så då ska jag vara där då med. Idag söndag, så ska jag inte göra något speciellt vad jag vet. Vad ska ni göra idag?

Kid Cudi - Erase me

Kategori: Allmänt

'
 

Jeffrey Campbell

Kategori: Allmänt

Dessa skönheter är bara ett måste att jag ska köpa innan jag dör. Tycker ni inte att de är superläckra? 

Godmiddag

Kategori: Allmänt

Nu är jag färdig för att köra till Kim, fixad och mindre förkyld. Eller ja jag vet inte riktigt om jag är allergisk mot något eller om det är förkyldning. Det har hållt på i ca en vecka nu, kliar i ögon och näsan rinner och nyser.

MIDSOMMARAFTON

Kategori: Allmänt

Den ska jag spendera tillsammans med min pojkvän hos hans släkt, kommer bli jätteskoj tror jag. Har tyvärr haft dålig update de senaste dagarna. Jag har jobbat här hemma med att ta in hö-baler både onsdag och igår. Igår kväll så var jag på en liten återträff med musikklassen. Riktigt roligt var det. Efter frukosten så ska jag och mamma åka till Tomelilla och handla jobbebyxor till mig och sen ska jag också köpa pyjamas som jag ska sova i hos älsklings släkt inatt. Glad Midsommar allihopa!
Bild sen förra sommaren. 

En trevlig kväll framför mig

Kategori: Allmänt

Fixat klart presenten nu när jag väl är hemma. Sminkad och håret fixat inför ikväll nu ska jag bara byta om för om en timme blir jag hämtad vid torget i Spjutstorp, har kanske sagt detta innan men ska med kören och äta i Kristanstad.Vad har ni gjort idag? :) 
Instagrambild, follow me mariapersson96
Dessutom en gammal bild, för mitt hår har förändrats en del.

Tisdag 19 juni

Kategori: Allmänt

Godmorgon, har ni sovit gott?
Själv så somnade vi ganska sent om jag får säga det själv. Men vi hade ställt väckarklocka på 8, för att 9 skulle Kim klippa sig. På vägen dit stod farbror blå på vägen. Alkoholtest och körkortstitt var allt han ville. Måste även plocka bort vingen för den är olaglig. Väl inne hos frissan så börjar jag nysa som tusan, fanns inget att gör aåt de, så jag satt där och drog in snoret hela tiden. Han var klar ca halv kvart i tio, då körde vi hemåt till honom. Nu fanns det tid för att blogga lite innan vi kör till Tomelilla igen för att handla ingridisenser till hemmagjord pizza, som vi ska äta sen.
Hittade en bild på Kims data, den är från 6:an när jag var på kulla och sjöng med Lasse stefanz. Som sagt så tyckte jag om dem förr, inte lika mycket länge.

18 Juni 2012

Kategori: Allmänt

Hur mår ni idag?
-Själv så mår jag sådär, förkyld och trött.
                                                                                                                                                                      

Vaknade ungefär vid 9 tiden, då jag drog mig mot tv:n. Fick mig en tanke att jag och min lillebror skulle köra upp till adet i Spjustorp och ada men nejdå, då kom jag på att jag har ingen bikini som passar. Så vi fick pengar av mamma och tog tåget till ystad 10:04 istället. Vi var hemma igen 13:30, sedan dess har jag bara suttit här. Men nu ska jag gå och packa för att jag ska snart till älskling. Stannar hos honom till imorgon. Updateringen blir nog inget bra, men hoppas ni står ut. Imorgon ska han klippa sig och på kvällen ska jag med min kör som jag sjunger i, vi ska till Kristianstad och äta på kina restaurang. 
Ni får ha det så bra för det ska jag ha. 

Btw, så är ju uppladdningen av bilderna på den nya blogg.se väldigt seg...


Lite kort om mig

Kategori: Allmänt

Jag är en tjej som är 16 år och har precis slutat 9:an på Kastanjeskolan. Jag startar ny blogg på blogg.se för att, mina bilder fungerar inte att laddas up på devote.se. Jag ser framemot att ha minst lika många läsare här om inte fler. Ni får gärna ge smakråd osv om vad jag ska blogga om. Jag bor på gård i Tomelilla kommun med min familj. Mamma, pappa och tre brödrar. Jag gick på sommarlov i tisdags vilket som både kändes positivt och negativt. Kommer sakna klassen jättemycket, vännerna, vissa lärare och själva skolan såklart. Mitt sommarlov ska jag spendera tillsammans med fina vänner, familj och pojkvännen. Men först och främst så ska jag sommarjobba för första gågen på två olika ställen faktiskt. 3 veckor på kommunens sommarjobb, då jag ska vara på Lärkans förskola och 3 veckor på farmartjänst. Där får jag antagligen räfsa rabbater och liknade. Hoppas detta räcker så länge? Kommentera gärna min blogg och ge mig tips på vad jag ska blogga om. Just de jag har glömt att nämna en sak, att jag heter Maria, hehe :) 



Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.